Usa intrare, usi lemn, producator usi - Porta Doors
GRUPURI AUTORIZATE DE MONTAJ

Grup Autorizat de Montaj

Autorizații

Condiții pentru obținerea autorizației de montaj de la Porta KMI Romania.

  • Doar companiile pot aplica pentru autorizare. Autorizarea presupune un test de verificare a aptitudinilor participanților în domeniul montajului, precum şi a cunoştințelor referitoare la produsele Porta. Din acest motiv, participanții trebuie să dețină cunoştințe solide, precum şi experiență in cazul montajului produselor Porta(usi si tocuri de interior, intrare in apartament, exterior, etc.)

  • Titularul autorizației de montaj este compania, prin intermediul montatorului autorizat în urma examinării. Persoana care aplică pentru autorizarea de montaj este nominalizată de către companie.

Procedura de obținere a autorizației de montaj:

  • Compania interesată în obținerea autorizației de montaj contactează Porta KMI România telefonic la numărul 0257 227 444 sau prin email la adresa info_doors@porta.com.pl pentru a obține un feedback cu privire la organizarea unei noi ediții de training de montaj.

  • În urma anunțării intenției de participare, compania solicitantă va fi anunțată în timp util cu privire la detaliile organizatorice ale unui training de montaj şi va trebui să asigure participarea angajaților pe care doreşte să îi autorizeze.

  • După absolvirea cu success a testului de montaj, compania prin participantul / participanții săi va primi Diploma de Montator Autorizat.

Avantajele Grupului Autorizat de Montaj:

  • Service clienți în colaborare cu distribuitorii autorizați

  • Extinderea garanției la produsele Porta cu 24 de luni.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________